diumenge, 24 de juny del 2012

ELS NOSTRES PRODUCTES


Patés vegetals & Confitures picants


Els nostres productes són elaborats artesanalment sense additius ni conservants artificials, seleccionant curosament les matèries primeres i els ingredients. Oferim qualitat, productes naturals i sabors deliciosos.

El nostres productes són tan artesanals que acceptem elaborar patés a mida.




Paté de Cigrons (Hummus)
Hummus amb olivada

Elaborat amb cigrons cuits i part del seu brou, oli d'oliva, crema de sèsam (tahini), suc de llimona, all, sal i espècies. A diferència d'altres productes que es fan dir Hummus i duen blat de moro, el nostre només du cigró, com ha de ser.

També elaborem un deliciós Hummus amb olivada que fa embogir els incondicionals de l'oliva negra Aragó en particular i la humanitat en general.

Destaca pel seu sabor irresistible, la seva textura cremosa i les seves propietats saludables. Es pren sobre torrades o pa pita, sol o com a base de varietat de canapés. Molts clients, però, ens han informat que sovint no arriba a la taula perquè és devorat a cullerades pel camí. Alguns ens han confessat que se l'han menjat abans d'arribar a casa.

Deliciós per menjar sol o amb pa. Molt recomanable per acompanyar plats de carn i peix. El Hummus és la forma més convincent d'aconseguir que mengin cigrons els nens i els qui es pensaven que odiaven els cigrons.




Paté d'Albergínia


Tradicional en la cuina mediterrània oriental, també és conegut com a Baba Ganoush o com a Mutabal. Sovint es diu que és el caviar de les albergínies.

Elaborat amb albergínies cuites al forn, oli d'oliva, crema de sèsam (tahini), suc de llimona, all, sal i espècies.

Destaca pel seu sabor penetrant i les seves propietats saludables. Els seus principals fans afirmen que té propietats afrodisíaques, però no ho han demostrat científicament.

Es pren sobre torrades o pa pita, sol o com a base de canapés deliciosos. Combina especialment amb salmó fumat, formatge de cabra, tomàquet i anxoves. 


Paté de Carxofa


Elaborat amb cors de carxofes cuites, oli d'oliva, suc de llimona, sal i espècies.

Destaca pel seu sabor genuí i delicat. La carxofa és un dels aliments amb més propietats saludables.

Es pot prendre sobre pa i com a base de canapés i tapes. Pot formar part de gran varietat de salses, cremes i gelatines i és deliciós com a ingredient en la maionesa o afegit al iogurt natural i al quefir. Complement fantàstic en farcits, suflés, remenats i pastisseria salada.


CHUTNEYS (Confitures picants) 

Inspirats en els chutneys originaris de l'Índia, aquestes confitures són una innovació amb uns resultats exquisits. Les nostres especialitats són: pebrot i ceba, albergínia i ceba, poma i ceba i poma i nous.

Elaborats, com tots els nostres productes, artesanalment i sense additius artificials, contenen matèries primeres de gran qualitat, ceba confitada, sucre morè, vinagre balsàmic, bitxo i espècies, llevat del de Poma i Nous, que duu vinagre de poma i sucre refinat.

El seu lent i acurat procés d'elaboració s'ho val. Deliciosos sobre pa, en rebosteria, amb formatge o amb carns roges i, especialment, com a acompanyament de magret d'ànec i foie. També ens consta que hi ha qui se'ls menja a cullerades. 




Podeu consultar la pàgina d'idees i suggeriments on comprovareu que els nostres productes encara ofereixen més possibilitats. 


Si us animeu a aportar noves idees en els comentaris o escrivint-nos al nostre email, n'estarem encantats!








RSIPAC 21.10696/CAT


 @ZimzumFood
972 79 44 14


 609 38 11 56 (cobertura ocasional)


zimzum.aliment@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada