Qui som






Som la família 
Carulla.

Descendents de catalans de molts indrets arribats a Barcelona, la nostra relació amb l'Alt Empordà data de mitjans dels anys cinquanta, primer a Llançà i després a la petita vila de Saus.


Més enllà de la nostra pertinença al món del teatre i la indústria audiovisual, també ens uneix l'amor per la bona cuina, especialment la tradicional catalana i les altres variants de la rica gastronomia mediterrània.


La nostra dedicació a les conserves s'inspira en l'experiència que ens ha transmès la nostra mare, Montserrat Carulla, que des de sempre ha elaborat un codonyat deliciós, així com excel·lents melmelades i conserves casolanes de tomàquet.


Instal·lats al tranquil poble empordanès de Saus, vam emprendre la nostra tasca artesana amb modèstia oferint inicialment dos productes de la gastronomia mediterrània oriental cada vegada més coneguts, el Hummus i el Baba ganoush, dos patés molt saborosos, sans i nutritius de cigró i d'albergínia, elaborats sense additius amb productes de la terra.




L'acceptació dels nostres elaborats sota la marca Zimzum ens va dur a condicionar un nou obrador i a endegar nous projectes sense trair la cura pels nostres productes i l'esperit artesà que ens caracteritza. Així, vam iniciar l'elaboració del paté de carxofa i de les nostres confitures picants.

Desitgem continuar aplicant la nostra filosofia de proximitat i qualitat amb un creixement controlat i establint un tracte cordial i proper amb els nostres clients.

Vam triar ZIMZUM (TzimTzum) per a la nostra marca perquè defineix l'inici de la creació abans que la ciència moderna desenvolupés la teoria del Big Bang. Tot i que no pretenem que els nostres productes tinguin conseqüències tan explosives desitgem que els suposi un esclat de sabors i benestar.



Saus. Carrer de les Eres




Saus. Passatge del Torrent